logo

Huisstijl

De huisstijl en naam van Park Lingezegen zorgt bij media-uitingen van Park Lingezegen voor een herkenbare uitstraling naar de buitenwereld. In onze huisstijlgids hebben we beschreven wat de huisstijlelementen zijn van Park Lingezegen en hoe deze toegepast worden in verschillende media-uitingen. 

Gebruik naam Park Lingezegen

De naam ‘Park Lingezegen’ kan op twee manieren gebruikt worden:

 

  • De aanduiding voor het geografisch gebied ‘Park Lingezegen’, oftewel de buitenruimte die Park Lingezegen vormt die fysiek bezocht kan worden.
  • De werkorganisatie die zorgt voor het beheer en de doorontwikkeling van Park Lingezegen gevestigd aan De Park 10 in Elst.

 

De geografische aanduiding voor het gebied ‘Park Lingezegen’ is vrij door iedereen te gebruiken. Wanneer Park Lingezegen genoemd wordt als werkorganisatie (bijvoorbeeld als partner, samenwerking of mede-initiatiefnemer) is dit altijd in overleg met de Parkorganisatie.

Als afgeleide van de naam ‘Park Lingezegen’ wordt ook vaak de naam ‘Lingezegen’ gebruikt. Deze naam is vrij te gebruiken voor iedereen.

Gebruik huisstijl Park Lingezegen

Wanneer gebruik gemaakt wordt van de huisstijl en/of het logo van Park Lingezegen moet hier altijd schriftelijk toestemming voor gevraagd worden bij de Parkorganisatie via info@parklingezegen.nl.

Downloads

Huisstijlhandboek

 

Logo’s

 

 

 

Agenda

nieuwsbrief

nieuwsbrief

facebook

facebook-vind-ons-leuk

×