nieuws

7-12-2018 Herstart Parkloop Lingezegen op 16 december

parkloop

Begin de zondagmorgen sportief! Loop samen een rondje door Park Lingezegen. Iedereen kan meedoen: van jong tot oud en van snelle hardloper tot recreatieve wandelaar.

De Parkloop in Park Lingezegen is terug van weggeweest. Running Elst neemt de organisatie van de maandelijkse Parklopen in Elst over van DE LOPER. De herstart is op zondag 16 december. Komt u ook? We starten om 9.30 uur bij Landerij De Park in Elst. Er zijn routes voor iedereen: 1 en 3 km.

Running Elst wil iedereen de mogelijkheid bieden om te wandelen of hard te lopen in het mooie Park Lingezegen. Mensen kunnen hier met plezier samen een uitdaging aan gaan. Voor de fanatieke hardlopers is het ook een laagdrempelige manier om hun resultaten te verbeteren. Met het enthousiasme van Running Elst hopen zij de Parklopen goed op de kaart te zetten, want het mooiste is: iedereen kan deelnemen!

De Overbetuwse wethouder van Sport, Wijnte Hol, zal de herstart feestelijk openen: “Park Lingezegen is een prachtige omgeving om lekker te wandelen of hard te lopen. De Parkloop is een gezellige en laagdrempelige manier om samen in beweging te komen!”

Na afloop staat bij Landerij De Park koffie/thee en appeltaart van DROOM! voor u klaar, aangeboden door gemeente Overbetuwe en Park Lingezegen.

Meer weten? Kijk op www.parklopen.nl/parklingezegen/

nieuwsbrief

nieuwsbrief

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×