nieuws

24-01-2017 Gezocht: paardenliefhebbers!

De stichting Paardensport Park Lingezegen gaat ruiter- en menroutes uitzetten in Park Lingezegen. Daarvoor zoekt zij paardenliefhebbers, of gewoon vrijwilligers, die het leuk vinden om samen met het bedrijf Bordbusters de routepaaltjes neer te zetten.

Wat ga je doen?
Als vrijwilliger zorg je ervoor dat de paaltjes op de juiste en handige plekken worden geplaatst, zodat de ruiters de routes goed kunnen volgen en bereiken. Ook kun je je opgeven voor een cursus ‘Basisvaardigheid digitaal routes samenstellen en routes rijden met GPS- apparatuur (app op je smartphone)’. Je zult ongeveer een dagdeel worden ingezet. Dat kan op tijdstippen dat het jou uitkomt, dus ‘s avonds, in het weekend of overdag.

Aanmelden
Wil je meehelpen? Stuur dan een email naar Jaap Doedens: jmdoedens@kpnmail.nl. Geef dan ook aan of je voorkeur hebt voor een bepaald deelgebied binnen Park Lingezegen, en of je de cursus wilt volgen. En zet maandagavond 6 februari alvast in je agenda, want dan word je verwacht voor de uitleg van het uitzetten van de routes.

Trefwoord(-en):

Agenda

nieuwsbrief

nieuwsbrief

Download de app

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×