Nieuws

13-01-2021 Gezocht: gerechten om te verbouwen op Park Bredelaar!

Michael Witjes, beheerder van Park Bredelaar, is op zoek naar plantaardige gerechten om te maken met groenten en fruit die op Park Bredelaar verbouwd worden. Ken jij een lekker plantaardig gerecht? Deel het dan met Michael en wie weet eet je binnenkort dit gerecht van lokaal verbouwde groenten en fruit! 

Gerechten verbouwen

Op Park Bredelaar worden, samen met cliënten van Philadelphia Zorg en vrijwilligers, groenten, fruit en noten verbouwd. Wat er verbouwd gaat worden, wordt vastgelegd in een teeltplan. Inmiddels ligt het concept van dit plan klaar, maar de exacte gewassen moeten nog ingevuld worden.

Voor het komende groeiseizoen heeft beheerder Michael Witjes een uitdaging: de groenten en het fruit die verbouwd worden, wil hij zoveel mogelijk toepassen binnen plantaardige gerechten. De gerechten worden vervolgens gemaakt door de cliënten van Philadelphia Zorg.

Zo wordt dus niet alleen geen groente en fruit verbouwd, maar een heel gerecht!

Deel je plantaardige gerecht!

Maar welk gerecht moet er dan verbouwd worden….

Daarvoor kan Michael jullie ideeën goed gebruiken! Heb je een plantaardig gerecht, waarvan jij vindt dat het met lokaal verbouwde groenten en fruit nóg beter zou smaken? Geef het dan door aan Michael Witjes via de website van Park Bredelaar óf stuur Michael een DM via Instagram (@michaelwitjes).

 

 

Agenda

nieuwsbrief

nieuwsbrief

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×