logo

Gerrie Elferink

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGerrie Elfrink
Lid Algemeen Bestuur

 

Contactgegevens

telefoon: 026 – 377 4604

email: gerrie.elfrink@arnhem.nl

 

 

 

Beschrijving

 

Een landschapspark in aanleg, zo staat het op de website. Maar ja, als je ziet wat er anno 2017 van Park Lingezegen is gerealiseerd dan kun je je afvragen: wordt het dan nog mooier?
Wat een ruimte tussen Arnhem en Nijmegen, wat een mogelijkheden voor fietsen, wandelen, watersport, spel en allerlei natuuractiviteiten en bezienswaardigheden! En zeg nou zelf, waar in Nederland wordt nu nog zo’n groot park (een oppervlakte van 3700 voetbalvelden!) aangelegd?

 

De bewoners van de regio Arnhem-Nijmegen zijn de buren van dit landschapspark. De bewoners van de wijk Schuytgraaf in Arnhem wonen zelfs pal aan deelgebied De Park, vernoemd naar een vroeger kasteel. De vroegere toegangsweg naar dit kasteel, de Notenlaan, is inmiddels in oude luister hersteld. Het is weer een statige oprijlaan. Zo gaan ook cultuur en natuur hand in hand in Lingezegen.
Het park wordt een prachtige entree aan de zuidkant van Arnhem. Daar zijn we in Arnhem heel erg blij mee.

 

Ik volg de ontwikkeling op de voet. Het is prachtig om te zien hoe het gebied vorm krijgt en een prachtige ontspannings- en recreatieplek gaat bieden aan duizenden bezoekers. Lingezegen is een mooi aanvulling op de groene stad Arnhem en haar omgeving.

 

Gerrie Elfrink is wethouder van de gemeente Arnhem en namens die gemeente lid van het algemeen bestuur.

 

 

 

 

>> terug naar het bestuur

nieuwsbrief

nieuwsbrief

facebook

facebook-vind-ons-leuk

×