Nieuws

16-07-2019 Gelreman zoekt vrijwilligers voor triathlon

De eerste hele triathlon van Gelderland staat voor de deur; 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,2 km hardlopen. Het afgelopen half jaar is achter de schermen veel geregeld om 130 deelnemers op 24 augustus te laten strijden op het prachtige parcours door Park Lingezegen. Nu zoekt Gelreman vrijwilligers die willen meewerken om deze eerste editie tot een succes te maken. Iets voor jou?

Een evenement kan alleen succesvol worden als er voldoende back-up is om alles wat erbij komt kijken soepel te laten verlopen. Daarom zoekt de organisatie vrijwilligers die mee willen werken aan deze eerste editie van de Gelreman. Het gaat om het weekend 23, 24 en 25 augustus. Veel deelnemers gaan die dag iets doen waarvan ze nooit gedacht hadden dat ze het zouden kunnen. Ze hebben maanden getraind. Al deze mensen vertrouwen op een team dat het mogelijk gaat maken de triathlon succesvol te volbrengen.

Er zijn veel taken te verdelen van het bemannen van verzorgingspost, coördinerende taken, finishverzorging, jureren, manusje van alles en verkeersregelaars… veel verkeersregelaars. Als jij die dag graag van heel dichtbij wilt meemaken, meld je dan aan als vrijwilliger. Je kunt je op zaterdag van 5 uur in de ochtend tot laat in de avond nuttig maken, maar ook op vrijdag en zondag is je inzet welkom. Vele handen maken licht werk, en de deelnemers én de organisatie zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Meer informatie vind je op www.gelreman.nl/vrijwilligers of mail met info@gelreman.nl.

nieuwsbrief

nieuwsbrief

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×