Nieuws

23-06-2021 Fotowedstrijd: #ParkLingezegeninbeeld

Maak jij graag foto’s in Park Lingezegen? En lijkt het je leuk om jouw foto terug te zien in een tentoonstelling in Park Lingezegen? Doe dan mee met de fotowedstrijd ‘Park Lingezegen in Beeld’!  

In onze Facebookgroep ‘Park Lingezegen in Beeld’ en via Instagram delen bezoekers dagelijks prachtige foto’s van Park Lingezegen. Om deze mooie foto’s een podium te geven organiseert Park Lingezegen de fotowedstrijd ‘#ParkLingezegeninbeeld‘! We dagen je uit om jouw mooiste foto’s uit Park Lingezegen met ons te delen! 

Winnende foto’s worden tentoongesteld in Park Lingezegen

Uit alle inzendingen kiezen we de 10 mooiste foto’s. De winnende foto’s worden groot afgedrukt en tentoongesteld in Park Lingezegen. Het kan dus zomaar zijn dat jouw foto straks in Park Lingezegen staat! Uit alle inzendingen worden in de week van 12 juli de winnaars gekozen. Ook krijg je zelf een grote afdruk van jouw foto om thuis op te hangen.

Hoe kan je meedoen?  

Deel tussen 23 juni en 11 juli jouw mooiste foto’s met ons op social media met de hashtag #ParkLingezegeninbeeld. Je doet mee door: 

  • De foto te delen in onze Facebookgroep ‘Park Lingezegen in Beeld’. Gebruik daarbij de hashtag #parklingezegeninbeeld 
  • De foto te delen op Instagram. Gebruik daarbij de hashtag #parklingezegeninbeeld.  

Er zit geen limiet aan het aantal foto’s waarmee je mee kan doen. De winnaars krijgen na 12 juli bericht via een privébericht op Facebook of Instagram.  

We zijn erg benieuwd naar de mooie foto’s die jullie gaan maken, veel fotoplezier!  

Tips voor mooie fotolocaties in Park Lingezegen 

In Park Lingezegen liggen veel fotogenieke plekken. Denk aan de Notenlaan en spoorbrug de Hoge Noot, The Colorfield Performance, (de vogels van) Het Waterrijk of de laantjes van Landgoed Doornik. En wat te denken van het uitgestrekte Betuwse landschap, onze toegangszuilen of de fruitboomgaarden langs de Bemmelse zeeg? Er is genoeg te zien én te ontdekken. Veel succes met maken van mooie foto’s! 

Reacties zijn gesloten.

×