nieuws

2-10-2017 Geslaagd Foot & Food Festival!

Na regen komt zonneschijn. Dat ging zaterdag 30 september bij het Foot & Food Festival in Park Lingezegen zeker op! Bij de opbouw van het festivalterrein kwam de regen met bakken uit de lucht. Wel of niet doorgaan, was even de vraag. En wordt dit nog wel leuk? Nou, dat werd het. De deelnemers aan de Kidsrun en Lingezegenloop trotseerden de regen, bezoekers liepen gewapend met stevige schoenen en paraplu langs de kraampjes en er werd heerlijk gegeten bij de eettentjes. Al met al een geslaagd evenement!

Foot & Food Festival

Gezelligheid op het Foot & Food Festival

Nieuw dit jaar was het Foot & Food Festival als extra evenement rondom de Lingezegenloop. Foodtrucks, een streekmarkt en muziek maakten van het evenemententerrein een gezellige plek. Onder het motto ‘eerst zweten dan eten’ konden de deelnemers aan de Lingezegenloop na hun prestatie lekker eten en drinken bij de foodtrucks. Op de streekmarkt met lokale ondernemers kon je genieten van al het lekkers en moois wat de streek te bieden heeft.

Lingezegenloop

De vierde editie van de Lingezegenloop was een succes. Ruim 150 deelnemers uit meer dan 40 teams renden met volle overgave de 5 kilometer estafette. Om iets over zeven kwam de laatste loper over de finish en verzamelden alle deelnemers zich bij het Lingezegenmobiel voor de prijsuitreiking.

Tijdens de prijsuitreiking werd een aantal teams nog even extra in het zonnetje gezet. Het team van Fysiotherapie Rijnkade Running was het snelste team, op de voet gevolgd door team Fietsgroep.

Loper Ladies was het snelste bij de dames en Bushi Arnhem het snelste jeugdteam. Bijzondere aandacht was er voor de maar liefst 6(!) teams van Social Mile. Gewapend met vlaggen en felgele outfits gaven zij de Lingezegenloop extra kleur! Meer foto’s vind je op lingezegenloop.nl. Alle uitslagen zijn terug te vinden op hardloopuitslagen.nl.

Start van de 500 meter van de kidsrun.

Officiële opening evenemententerrein

Dit Foot & Food Festival was het eerste officiële evenement op het nieuwe evenemententerrein in De Park. Kort voor de prijsuitreiking opende Toon van Asseldonk, burgermeester van Overbetuwe, dit terrein. Vanaf nu is het evenemententerrein open voor allerlei evenementen.

Burgemeester van de gemeente Overbetuwe, Toon van Asseldonk, opent het evenemententerrein.

Het was, ondanks het weer, een geslaagde middag en avond. En met iets meer zon zeker voor herhaling vatbaar. Tot volgend jaar!

Foto’s Ivo Hutten

Trefwoord(-en): , ,

Agenda

foot&food

nieuwsbrief

nieuwsbrief

Download de app

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×