Fietsen in Park Lingezegen

Een park van 17 vierkante kilometer verkennen? Dat doe je natuurlijk het beste op de fiets! Door heel Park Lingezegen vind je prachtige fietspaden die je langs uitgestrekte akkers, knusse bosjes, mooie oude dorpen en natuurlijk de nieuwe natuur in Park Lingezegen voeren. Ga er zelf op uit via de fietsknooppunten in het park of volg een van de fietsroutes met behulp van een routefolder!

Fietsknooppuntennetwerk

Net als in veel andere delen van Nederland, kan je ook in Park Lingezegen gebruik maken van de fietsknooppunten om je eigen route uit te stippelen. Door de fietsknooppuntenbordjes te volgen weet je zeker dat je nooit verdwaald. Ben je benieuwd hoe jouw fietsavontuur er uit gaat zien? Kijk dan eens op de website van de ANWB om jouw route uit te stippelen!

 

Tip: het ‘Rondje Park Lingezegen‘ is een fietsroute die langs fietsknooppunten door heel Park Lingezegen loopt. Een perfecte route van ongeveer 40 kilometer waarmee je het hele park ziet!

Bekijk het Fietsknooppuntennetwerk

Fietsroutes

Geen zin om het zelf uit te zoeken? Dan hebben wij een aantal leuke fietsroutes voor je in de aanbieding! Wat dacht je van de ‘Food66’, een route langs producenten van voedsel met zeldzame landbouwrassen? Of een ‘Tour du Lingezegen’? Met deze route fiets je een heerlijk rondje Park Lingezegen en kom je langs allemaal bezienswaardigheden. Of is het tijd voor kunst? Dan kan je de kunstfietsroute Overbetuwe volgen, die langs een groot aantal kunstwerken in Overbetuwe komt!

Fietsverhuur in Park Lingezegen

Geen fiets mee? In Park Lingezegen kun je bij verschillende bedrijven een fiets huren, zodat ook jij op pad kunt in het park.

Hieronder vind je waar je onder andere een fiets kunt huren.

Verken Park Lingezegen met een van onze gidsen!

Wil je meer weten over Park Lingezegen? Ga dan eens mee op pad met onze fietsgidsen! Regelmatig geven zij fietstochten door Park Lingezegen waarbij ze je graag laten zien wat voor moois het park allemaal te bieden heeft. Een perfecte manier om het park te verkennen en meer te leren over de geschiedenis, ontwikkeling, kunst en natuur in dit prachtige park!

Op pad met de gids!