nieuws

23-02-2017 Fiets- en scootmobieltocht voor het goede doel!

Op vrijdag 23 juni 2017 organiseert de Stichting Opknappen Creanga (STOC 31) een unieke fiets- en scootmobieltocht in Park Lingezegen. De tocht wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor het verbeteren van de toegangsweg van een verpleeghuis in Straceni, in Moldavië.

Verpleeghuis voor iedereen toegankelijk.

Het verpleeghuis is nu gevestigd aan een toegangsweg die in slechte staat verkeert. Verkeer is nauwelijks mogelijk. De bewoners zijn daardoor niet in staat om de kern van het dorp te bereiken. Een bezoek aan de markt, bibliotheek en winkels en theater is niet mogelijk. De bewoners, die meestal gebruik maken van een rolstoel, zijn daardoor genoodzaakt op het terrein te verblijven.

Doe mee op de fiets of scootmobiel!

Op 23 juni kan je op de fiets of op een scootmobiel meedoen aan de tocht in Park Lingezegen. De start en finish zijn bij Landerij De Park, De Park 12 in Elst. De start is om 10.00 uur en rond 16.00 uur (na de bij de prijs inbegrepen lunch) wordt iedereen weer terug verwacht bij Landerij De Park.

Alle praktische informatie wordt gepubliceerd op de website www.Stoc31.nu. Hier kan je jezelf ook inschrijven voor deelname. Aan deelnemers wordt een bijdrage gevraagd van € 20 per persoon. De volledige opbrengst zal aan het project worden besteed.

Voor meer informatie: www.stoc31.nu / info@stoc31.nu

nieuwsbrief

nieuwsbrief

Download de app

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×