logo

Poëzie in Park Lingezegen

evenementafbeelding

Datum/Tijd
29 augustus 2021
11:00 - 16:00

Organisatie
--- 


Dichters en poëzie-liefhebbers, opgelet: op zondag 29 augustus organiseer ik van 11.00 – 16.00u: “Poëzie in Park Lingezegen”.

Dit vindt plaats bij het grote buitenkunstproject The Colorfield Performance, in Park Lingezegen. Adres: De Park 10, Elst, Over-Betuwe.

Schrijf je ook poëzie, en wil je graag komen voordragen? Meld je dan aan bij mij, door een e-mail te sturen naar gedichtenlaantje@gmail.com

Mijn plan is: dat er dichters (en wellicht een paar acoustische singer-songwriters en acoustische muzikanten, maar we gebruiken geen geluidsapparatuur) verspreid komen te staan, elk binnen een eigen (cirkel of) vierkant van rood-wit afzetband (dat we met tentharingen vastzetten en waarmee we de 1,5 meter afstand tot het publiek goed kunnen waarborgen voor de sprekers), waarbinnen ze op een (eigen, bijv picknick-)kleed zitten/staan en van waaruit zij voor passerend publiek kunnen voordragen uit eigen werk/optreden, op het terrein van Park Lingezegen bij Landerij De Park, dus bij de wandelpaden, de moestuin, de wensboom, de picknicktafels, het veld bij de pagodetenten, het veld van The Colorfield Performance en het notenlaantje.

Zo hebben de dichters(/muzikanten) de hele dag door wisselend publiek, en zo kunnen ze verschillende gedichten voordragen.

Tip voor de dichters: neem je visitekaartjes, dichtbundels, een klein klaptafeltje of bijv. dienblad op pootjes, je waterfles, lunchpakket (ik ga proberen wat te regelen maar kan nu nog niets beloven), zonnebrandcreme, (4-8) tentharingen en een (picknick-)kleedje mee. En bijvoorbeeld een print of schoolbordje of whitebordje (met schoolbordkrijt of whitebordstiften en wissertje) en een tafel-schildersezeltje of andere standaard voor het whitebord. Schrijf je naam/website op het whiteboard, en bijvoorbeeld een paar thema’s van jouw gedichten, waar je publiek uit kan kiezen voor jouw voordracht.

En: attendeer mensen in jouw netwerk ook op deze mooie dag, en op het toffe buitenkunstproject The Colorfield Performance en de prachtige locatie van Park Lingezegen (Er hoort ook nog een groot natuurgebied bij, met o.a. Waterrijk, maar daar staan we die dag niet. Diverse deelnemende kunstenaars in het project hebben zich voor hun schilderij laten inspireren door deze mooie omgeving.)

Bij slecht weer kan het niet doorgaan, dus we hopen natuurlijk op een prachtige dag!

En als het eventueel tegen die tijd door coronamaatregelen niet mogelijk is, dan moet ik het natuurlijk ook annuleren.

Wil je komen voordragen? Stuur dan een e-mail, naar: gedichtenlaantje@gmail.com om je aan te melden.

Dit is de 9e keer dat ik zoiets organiseer, we gaan er weer een toffe dag van maken!

Warme groet,

Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje

 

Kaart niet beschikbaar


Terug naar de evenementenlijst

twitter header

Agenda

<< dec 2021 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

nieuwsbrief

nieuwsbrief

facebook

facebook-vind-ons-leuk

×