nieuws

18-12-2018 Doorstart Parklopen Lingezegen in Elst

parkloop

De Parkloop Lingezegen is terug van weggeweest. Running Elst nam op 16 december het stokje over van DE LOPER en gaat de maandelijkse Parklopen in Elst organiseren. Onder toeziend oog van wethouder Wijnte Hol en voorzitter van Running Elst Werner Nijbroek, ging iedereen afgelopen zondag van start. Het was een prachtig gezicht, al die wandelaars en hardlopers in de verse sneeuw in Park Lingezegen.

Na afloop was het goed toeven in het restaurant van Landerij De Park waar koffie of thee en appeltaart van DROOM! voor iedereen klaar stond.

Running Elst wil iedereen de mogelijkheid bieden om te wandelen of hard te lopen in Park Lingezegen. Mensen kunnen hier met plezier samen een uitdaging aan gaan. Voor de fanatieke hardlopers is het ook een laagdrempelige manier om hun resultaten te verbeteren. Running Elst hoopt de maandelijkse Parklopen goed op de kaart te zetten, want het mooiste is: iedereen kan deelnemen! Van jong tot oud en van snelle hardloper tot recreatieve wandelaar: in Park Lingezegen begin je de zondagmorgen samen sportief.

De volgende Parkloop is op zondag 20 januari. Het start om 9.30 uur bij Landerij De Park in Elst. Er zijn routes voor iedereen: 1 en 3 km. Deelname is gratis. Opgeven kan, maar hoeft niet. Kun je niet wachten? Je kunt ook elke 1e zondag van de maand mee doen aan Parklopen Doornik in Bemmel.

Meer weten? Kijk op www.parklopen.nl/parklingezegen/ en op de Facebook-pagina van Parklopen Lingezegen.

Reacties zijn gesloten.

×