Nieuws

15-06-2022 Dansatelier Over de Linge danst in Park Lingezegen!

Er wordt gedanst in Park Lingezegen!

Dansatelier Over de Linge gebruikt het evenemententerrein van Park Lingezegen op 18, 19, 25 en 26 juni als theater voor hun eindvoorstelling. Het kan dus zijn dat je tijdens je wandeling opeens langs een heuse dansvoorstelling loopt.

De afgelopen jaren heeft Dansatelier Over de Linge vaker gebruik gemaakt van Park Lingezegen. Als dansruimte toen binnen dansen een tijd niet mogelijk was vanwege de toen geldende coronamaatregelen en als locatie voor opnames van dansstukken. Dit is zo goed bevallen, dat ze ervoor voor gekozen hebben om de eindvoorstelling voor ouders, familie en vrienden van de leerlingen hier te geven. Waar normaal in het theater wordt gedanst, is dit keer Park Lingezegen het podium voor de voorstelling waar ruim 400 leerlingen, verspreid over vier dagen aan meedoen.

Dansroute

Voor de voorstelling is een dansroute uitgezet. Het publiek loopt een route door het park, waar op meerdere plekken langs het evenemententerrein een dans wordt opgevoerd. De dansroute wordt begeleidt door een theatermaker die het publiek middels een verhaal langs de route verplaatst.

De voorstellingen zullen in de middag plaatsvinden. Mocht je langs een van de dansroutes lopen, geef ouders, familie en vrienden van de leerlingen dan voldoende ruimte om te kunnen kijken naar de dans van hun kinderen. Zo kunnen zij maximaal genieten van de voorstelling op een bijzondere locatie in het groen!

Mede mogelijk gemaakt door Park Lingezegen

De dansroute georganiseerd door Dansatelier Over de Linge wordt mede mogelijk gemaakt door te toekenning van een Innovatievoucher door Park Lingezegen.

Reacties zijn gesloten.

×