logo

Dag van Park Lingezegen

Elk jaar in juni vindt de Dag van Park Lingezegen plaats. Op deze dag organiseren ondernemers en organisaties allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Zo kunt u ongedwongen kennis maken met al het leuke dat Park Lingezegen te bieden heeft!

 

Op zondag 26 juni 2016 vindt weer de Dag van Park Lingezegen plaats. Het thema is Wandelen, maar er is veel meer te doen! Koken op houtvuur, dierensporen zoeken, boerengolfen, muziek luisteren, wandelen met paarden, zalm proeven… Kom het zelf beleven!

Download hier het programma >

kids-DVPL

 

Hieronder vindt u een kort bericht over de Dag van Park Lingezegen 2015. Terugblikken naar de Dag van Park Lingezegen 2014 en 2013 kan ook.

 

Drukbezochte Dag van Park Lingezegen

Traditiegetrouw bleef het niet helemaal droog tijdens de Dag van Park Lingezegen op 28 juni, maar die paar drupjes regen leek niemand te deren. Iedereen was in zomerstemming en de dag werd druk bezocht. Nog voor aanvang van het officiële programma stonden de eerste mensen op ‘de stoep’, de sfeer was goed, de muziek fijn, de hapjes voor mekaar. Park Lingezegen kijkt terug op een geslaagde dag.

 

Ruim 200 wandelaars maken kennis met De Woerdt

De primeur van de Wandeltocht Lingezegen was een succes. In verband met het aangekondigde warme weer verschenen de eerste wandelaars al om 10.00 uur aan de start. Organisator Stijn Visser is tevreden over de opkomst en het verloop van de tocht: “Uiteindelijk werden 150 inschrijfkaarten – van individuele wandelaars én groepen – ingeleverd. Van gezinnen tot 65-plussers: iedereen wandelde mee. Veel mensen vonden het een mooie route. En er was veel te doen onderweg, bij Landwinkel De Woerdt, De Plak en Landgoed Doornik. Veel mensen zijn zelfs na de wandeling weer naar locaties teruggegaan.” De Zonnetrein was helaas defect, maar het vervangende busje werd goed gebruikt: veel mensen hadden besloten met het openbaar vervoer te komen.

 

Het park bruist

In de rest van Park Lingezegen bruiste het ook. Vooral Landerij De Park trok veel bezoekers. Organisator Theo de Bruin van de Gebruikersraad: “Het was gewoon feest! Alles was goed verzorgd, de muziek was fijn en de sfeer hartstikke goed. Met veel spontane acties: kinderen konden polsstokhoogspringen, en al snel gingen de kleren uit en de zwembroek aan. Fantastisch. Al met al een geslaagde dag!”

 

De Dag van Park Lingezegen werd georganiseerd door de Gebruikersraad Park Lingezegen, en was mogelijk dankzij de inzet van heel veel vrijwilligers.

 

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden! Geniet dus nog even mee met de video en onderstaande foto’s.

Foto’s: Ivo Hutten

nieuwsbrief

nieuwsbrief

facebook

facebook-vind-ons-leuk

×