nieuws

15-06-2017 Dag van Park Lingezegen zondag 25 juni!

Park Lingezegen blijft in beweging. Dat is te zien en beleven op zondag 25 juni tijdens de 11e Dag van Park Lingezegen. Het is een dag om kennis te maken met wat het nieuwe landschapspark te bieden heeft. En dat is steeds meer, mede dankzij alle gebruikers en ondernemers in het gebied!

Dieren in Park Lingezegen
Dit jaar staat de Dag van Park Lingezegen in het teken van dieren. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn er op de twee bruispunten veel activiteiten rond dit thema: een expositie, wandeltochten, paardrijden over de nieuwe ruiterroutes, en natuurlijk dieren kijken en misschien zelfs knuffelen op de (kinder)boerderij. Er is live-muziek, lekker eten en drinken en voor kinderen is er veel te doen en te spelen!

Bruispunten
Bij Landerij De Park (De Park 12, Elst) kun je de kinderboerderij bezoeken, een hondentraining en hackneyshows bijwonen, bij de schaapskudde kijken en nog veel meer! Kijk op landerijdepark.nl voor het hele programma.

Op Landgoed Doornik (ter hoogte van Doornik 1, Bemmel) is een ‘dierenkunst’ expositie van verschillende lokale kunstenaars en livemuziek. Ook kun je hier met een gids wandelen langs de Doornik Natuurakkers of deelnemen aan een chakra-wandeling.

Als je van het ene naar het andere bruispunt fietst, kun je mooi een kijkje nemen bij geitenboerderij De Grote Bredelaar (Breedlersestraat 7, Elst). Hier zijn rondleidingen en leuke boerenactiviteiten op het erf.

Meer weten? Download de flyer met het feestprogramma!

Trefwoord(-en):

nieuwsbrief

nieuwsbrief

Download de app

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×