Concours Hippique Lingezegen

  • Zaterdag, 02-09-2023 t/m Zondag, 03-09-2023
  • 09:00 - 17:00 uur
    • Evenemententerrein Park Lingezegen
    • De Park, 6661 NW Elst

Op zaterdag 2 en zondag 3 september 2023 wordt de eerste editie van het Concours Hippique Lingezegen georganiseerd. Twee dagen lang kunnen bezoekers genieten van de paardensport in diverse disciplines waarbij er naast de paardensport vermaak is voor jong en oud.

Bijzonder evenement op een unieke locatie!

De eerste editie van het Concours Hippique Lingezegen zal plaatsvinden op het Evenemententerrein in Park Lingezegen. Het terrein biedt ruim plek om én een wedstrijd én ook nog voldoende ruimte te houden voor kramen en horeca.

Volle breedte van de ruitersport

Het Concours Hippique Lingezegen heeft meerdere onderdelen. Onder andere bixie dressuur, bixie springen, aangespannen paarden en pony’s, en dressuur zijn te zien op het Concours Hippique Lingezegen. Daarmee is het een mooi toneel voor de volle breedte van de paardensport.

Programma

Zaterdag 2 september: Dressuur paarden & Pony’s, Bixie springen & dressur. (9-17 uur)

Op Zaterdag 2 september 2023 staat dressuur voor paarden en pony’s op het programma en voor de Bixie spingen en dressuur. Deelname is ook mogelijk zonder startpas, dit maakt het toegankelijk voor alle ruiters!  Er zijn diverse prijzen, onder andere een gratis personal training van ONE Switch, een les Dressuurstal Ilona Goris, een behandeling van Erik Jan van der Eijk en nog vele andere mooie prijzen! Aan het einde van de dag is er een bixie verkleedparade voor de kinderen.

Zondag 3 september: Aangespannen sport (9-17 uur)

Op zondag 3 september staat alles in het teken van de aangespannen sport met o.a. Friezen, Hackneys, Tuigpaarden. Tijdens deze dag is er wederom veel te zien en komen deelnemers uit het hele land om hun rijvaardigheid te tonen! In de middagpauze wordt er een demonstratie gegeven die in het teken staat van de aangespannen sport.

De inschrijvingen zijn nu geopend! Wil je graag deelnemen aan ons Concours Hippique Lingezegen, stuur dan een e-mail naar secretariaat@valomrijvereniging.nl om je in te schrijven of voor meer informatie. Houd ook de socials van Concours Hippique Lingezegen in de gaten voor de laatste updates:

Heb je andere vragen over Concours Hippique Lingezegen? Stuur dan een mail naar concourshippique.lingezegen@gmail.com.

Paardensport én gezelligheid

Naast de paardensport is er gelegenheid voor een hapje en een drankje en zullen er diverse standjes aanwezig zijn. Voor liefhebbers van paarden, paardensport en gezelligheid is het daarmee een prachtige invulling van het eerste weekend van september!

Misschien vind je deze evenementen ook interessant