Nieuws

23-02-2022 Aanvraagperiode Innovatievouchers verlengd tot en met 1 juni

De aanvraagperiode voor een Innovatievoucher is verlengd. Heb je een goed idee voor een activiteit, evenement of initiatief wat Park Lingezegen mooier maakt? Dan heb je nu tot 1 juni 2022 om een Innovatievoucher ter waarde van maximaal 2500 euro aan te vragen!

Extra tijd om een aanvraag te doen.

Om initiatiefnemers extra tijd te geven om een Innovatievoucher aan te vragen is besloten de aanvraagtermijn te verlengen tot en met 1 juni 2022. Dat geeft initiatiefnemers die deze zomer of dit najaar een activiteit, evenement of initiatief willen starten in Park Lingezegen nog wat extra tijd om de vouchers aan te vragen.

Met de verlening van de aanvraagperiode wijzigt ook de procedure. Voor aanvragen die na 1 maart gedaan worden geldt dat deze 1x per twee weken beoordeeld worden. Wanneer een aanvraag geschikt bevonden wordt, zal direct een Innovatievoucher toegekend worden. In totaal zijn er tien Innovatievouchers beschikbaar, de toekenning kan dan ook doorlopen tot het maximum aantal van tien vouchers is toegekend.

Aanvraag ingediend voor 1 maart?

De aanvragen die vóór 1 maart ingediend zijn hebben al bericht ontvangen over de wijziging in de procedure. Deze aanvragen worden beoordeeld en krijgen medio maart te horen of hun aanvraag is toegekend. Bij toekenning kunnen zij direct aan de slag met hun initiatief.

Meer informatie & aanvragen

Wil je meer informatie over de Innovatievouchers, de voorwaarden voor aanvragen en het aanvraagformulier? Ga dan naar www.parklingezegen.nl/innovatievouchers.

Reacties zijn gesloten.

×