Post Lingezegen - een feestelijke week

E-nieuwsbrief van Park Lingezegen, landschapspark in aanleg voor de 160.000 huidige en toekomstige bewoners van Arnhem-Zuid, Bemmel, Elst, Huissen en Nijmegen-Noord.

Maart 2014

Zonnige viering Nationale Boomfeestdag

Zonnige viering Nationale Boomfeestdag

De Nationale Viering Boomfeestdag op 12 maart werd zonnig gevierd in Park Lingezegen. Zo’n 650 kinderen hebben samen met onder andere staatssecretaris Sharon Dijksma ruim 3000 bomen geplant.
Lees verder

De Vleugel ingetogen onthuld

De Vleugel ingetogen onthuld

Een beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Dat bleek ook bij de onthulling van oorlogsmonument De Vleugel afgelopen vrijdag 14 maart. Het Exoduscomité kan terugkijken op een mooie, ingetogen plechtigheid. 
Lees verder

Schuytgraaf en Elst een stukje groener

Schuytgraaf en Elst een stukje groener

Schuytgraaf en Elst zijn weer een stukje groener. Na een geslaagde Nationale Viering Boomfeestdag op 12 maart, deden ze het op 13 en 14 maart nog eens dunnetjes over. Aan de 3000 bomen van woensdag konden beide plantdagen niet helemaal tippen; het enthousiasme was er niet minder om. 
Lees verder

Wat er binnenkort gebeurt in Waterrijk-Oost

Wat er binnenkort gebeurt in Waterrijk-Oost

Hoe gaat deelgebied Het Waterrijk er in de toekomst uitzien? En belangrijker: wat moet daarvoor binnenkort gebeuren? Tijdens een inloopavond op 13 maart 2014 werden belangstellenden geïnformeerd over de werkzaamheden die de komende weken zullen plaatsvinden in Waterrijk-Oost. 
Lees verder

Volg Park Lingezegen op Facebook en Twitter

Deze digitale nieuwsbrief vervangt de papieren Post Lingezegen. Wilt u nog sneller op de hoogte zijn van nieuws en weetjes? Volg Park Lingezegen dan ook via Facebook en Twitter.

Projectbureau Park LingezegenT088-01 09 333twitter@parklingezegen
De Park 10E info@parklingezegen.nl
6661 NW ElstI parklingezegen.nlfacebookParkLingezegen