Foot & Food Festival in Park Lingezegen!

Komen jullie ook?

zaterdag 30 september 2017

Lekker eten, muziek én sportief bezig zijn. De vierde editie van de Lingezegenloop op zaterdag 30 september wordt dit jaar extra sfeervol met het eerste Foot & Food Festival van 15:00 tot 22:00 uur op het evenemententerrein in Park Lingezegen op De Park 10 in Elst. Ook is dit de officiële opening van het evenemententerrein.

 

Foodtrucks, streekmarkt en sportieve activiteiten

Iedereen is welkom op het Foot & Food Festival: sporters, niet-sporters, jong en oud. Op het Foot & Food Festival kun je voor lekker eten terecht bij verschillende foodtrucks. Er is ook een streekmarkt met heerlijke producten van o.a. de Lingegaerdt, cider van Uwe Betuwe Cider, honing en likeur uit de Santackergaard, pompoenen uit de Kasteeltuin van Inge de Zwart, appeltaart van DROOM! De Landerij, Van Bommel kroketten en heerlijke voedselboxen van kok Rembert.

Er zijn ook stands van onder meer Van Dam Tweewielers, It’s a mo design en Golfbaan Welderen. Ook is er op het festival veel ruimte voor sportieve activiteiten en kunnen de kinderen los in de kids playground. De hele dag zorgt een dj voor lekkere muziek en na de officiële opening van het evenemententerrein kun je genieten van live muziek van de band Tamaracoustic. Een sportief, smakelijk en gezellig evenement dus!

 

Doe mee met Lingezegenloop!

Het Foot & Food Festival gaat perfect samen met de Lingezegenloop. Deze 4x 5km estafettewedstrijd begint dit jaar tijdens het festival, zodat sportiviteit en gezelligheid feilloos in elkaar overlopen. Om 16:00 uur start de Kidsrun, en om 17:00 uur geeft Wijnte Hol, wethouder van Overbetuwe, het startschot voor de eerste Lingezegenlopers. Aanmelden voor de Lingezegenloop kan tot en met 29 september 20:00 uur via lingezegenloop.nl. Doe mee!

 

Officiële opening evenemententerrein

Tijdens het Foot & Food Festival zal Toon van Asseldonk, burgemeester van Overbetuwe, het evenemententerrein van Park Lingezegen officieel openen. Dat doet hij om 19:30 uur, voorafgaand aan de prijsuitreiking van de Lingezegenloop.

 

Komen jullie ook?

Het wordt een smakelijk en sportief evenement! Houd het Facebook-evenement in de gaten voor de laatste nieuwtjes over het Foot & Food Festival of kijk op parklingezegen.nl. Wil meedoen aan de Kidsrun of Lingezegenloop? Meld je aan via lingezegenloop.nl.

Tot zaterdag 30 september!

---
Projectbureau Park Lingezegen
De Park 10, 6661 NW Elst, T 088 01 09 333
 
 e-mailinternettwitterfacebookyoutubePark Lingezegen op Instagramdownload de app