Park Lingezegen

E-nieuwsbrief voor Park Lingezegen, landschapspark in aanleg voor de 160.000 huidige en toekomstige bewoners van Arnhem-Zuid, Bemmel, Elst, Huissen en Nijmegen-Noord

Post Lingezegen - december 2013

Park Lingezegen wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Infopagina Park Lingezegen in huis-aan-huiskrant

Infopagina in huis-aan-huiskrant

Onze informatiepagina in de huis-aan-huisbladen is weer verschenen! Hierin leest u eens in de twee maanden over actuele ontwikkelingen in Park Lingezegen. Download de pagina op de website. Lees online.

Een kijkje bij meldpunt Park Lingezegen

Weblog - Een kijkje bij het meldpunt

Als coördinator van het meldpunt voor Park Lingezegen ben ik mij er voortdurend van bewust dat de toenemende werkzaamheden in het park vragen of klachten teweeg kunnen brengen. Die overlast willen wij zo veel mogelijk beperken. Lees online.

Voorbereidingen voor bruisende zomer in volle gang

Landschapstriënnale Lingezegen 2014

Park Lingezegen is tijdens de zomer van 2014 dé locatie voor iedereen die met een creatieve blik naar het verleden, heden en de toekomst van het landschap wil kijken: de Landschapstriënnale Lingezegen 2014. Lees online.

Officiële opening fietstunnel onder A15

Officiële opening fietstunnel onder A15

De fietstunnel onder de A15 is officieel geopend. Daarmee is weer een gedeelte van de snelfietsroute RijnWaalpad tussen Arnhem en Nijmegen klaar. Lees online.

Boomfeestdag

Nationale Viering Boomfeestdag

Kiezen voor Bomen! is het thema van de Boomfeestdag in 2014. De Nationale Viering Boomfeestdag 2014 vindt plaats in Park Lingezegen en daar zijn we trots op! Zet woensdag 12 maart alvast in uw agenda en houd de berichten in de gaten, want de voorbereidingen zijn in volle gang! Lees online

Volg Park Lingezegen op Facebook en Twitter

Deze digitale nieuwsbrief vervangt de papieren Post Lingezegen. Ook staat er in december weer een hele pagina over Park Lingezegen in de lokale huis-aan-huiskranten. Wilt u nog sneller op de hoogte zijn van nieuws en weetjes? Volg Park Lingezegen dan ook via Facebook en Twitter.

Projectbureau Park LingezegenT088-01 09 333twitter@parklingezegen
De Park 10E info@parklingezegen.nl
6661 NW ElstI parklingezegen.nlfacebookParkLingezegen