Zaterdag 20 augustus

800 meter lopen met Thijmen Kupers

---

Thijmen Kupers (24 jaar) haalde nét niet de Olympische Spelen in Rio, maar deze jonge atleet heeft een veelbelovende carrière voor zich. En zaterdag 20 augustus kunt u het op de 800 meter tegen hem opnemen!

800 meter maar, zult u denken? Maar vergis u niet! Henk Bruggeman van DE LOPER: “Iedereen denkt altijd: 800 meter, moet ik daar de schoenen voor aantrekken? Maar geloof me, het is een uitdaging: na 600 meter vind je het best wel ver!”

Zeker als je zo hard mogelijk loopt. Thijmen haalt ruim 25 km per uur, dat is op de fiets al aardig doortrappen! Thijmen: “Bij de 800 meter heb je zowel snelheid en kracht als uithoudingsvermogen nodig. Daarom is deze afstand zo leuk!”

Loopt u mee?

Kom ook een poging wagen! Thijmen loopt het eerste rondje en vanaf 16.00 uur mag jong en oud zijn eigen persoonlijke record lopen. Er zijn natuurlijk ook prijzen te winnen. Meedoen kost €5,-. Schrijf u snel in via inschrijven.nl! Trainen kan nu al via Strava.

U vindt het nieuwe Rondje Van Langen aan de 1e Weteringsewal in Elst, tussen de Grote Molenstraat en het spoor, bij de twee bruggen over de Linge. Parkeren kan bij De Park 10, maar kom vooral op de fiets.

Het nieuwe Rondje Van Langen

Het Rondje Van Langen is het zuidelijkste stukje van het Circuit, de route van 5 km door De Park in Elst. Het rondje is 800 meter en vernoemd naar die andere atleet: Ellen van Langen, olympisch kampioen op de 800 meter in 1992.

Met deze wedstrijd vieren Park Lingezegen en DE LOPER dat het laatste stukje van het Circuit nu echt af is. Op 1 oktober kunt u hier de estafettehardloopwedstrijd Lingezegenloop komen lopen.

Kijk voor meer informatie op onze website.

---
Projectbureau Park Lingezegen
De Park 10
6661 NW Elst
T (088) 01 09 333
 
 e-mailinternettwitterfacebookyoutubePark Lingezegen op Instagramdownload de app