header libel 2019

Nieuwsbrief juni 2019

custom custom custom custom custom custom 
waterrijk nb

Zonnige opening van Het Waterrijk

Op zondag 2 juni is deelgebied Het Waterrijk zonnig en feestelijk geopend. Tijdens het openingsevenement konden bezoekers genieten van al het moois wat Het Waterrijk te bieden heeft. Er waren allerlei activiteiten voor jong en oud. Ook het natuurprogramma BuitenGewoon was ter plaatse en bracht Park Lingezegen in beeld.
Meer lezen >
carla hofman

De mooiste plek van... Carla Hofman

Anderhalf jaar geleden kreeg Carla Hofman uit Arnhem de kans een werk- en begeleidingslocatie van zorginstelling Philadelphia op te zetten op Park Bredelaar in Elst. Bijna elke dag als ze op haar werk komt, klimt ze eerst even op de uitkijktoren en tuurt ze over het landschap. Dit is zonder twijfel haar mooiste plek van Park Lingezegen.
Meer lezen>
heerlijk onverwacht

Blog: Heerlijk onverwacht

Deze week had natuurfotograaf Chris Ruijter een wel hele bijzondere ontmoeting. Hij kwam in Park Lingezegen een zeldzame Zadellibel tegen en wist die op de gevoelige plaat vast te leggen. In zijn blog vertelt hij zijn verhaal: "Normaal gesproken ben ik niet zo van de verrassingen. Maar regel één van de meest zeldzame libellensoorten in Nederland, terwijl ik zocht naar één van de meest algemene. Ja, dán is het een ander verhaal." Lees de blog van Chris >
nieuwsbrief mei waterrijk

Erop uit in de zomer!

Voor een zomervakantie hoef je niet ver weg. In Park Lingezegen is er namelijk de hele zomer van alles te beleven om jou een vakantiegevoel te geven. Of je nou op zoek bent naar een sportieve bezigheid, de natuur wilt ontdekken, of liever op een terrasje zit: in Park Lingezegen vind jde leukste activiteiten, voor jong en oud. Kijk in de evenementenkalender of op de er-op-uit pagina om een heerlijke zomer te beleven.
Bekijk de evenementenkalender >
spoorbrug

Volg de bouw van de spoorbrug

Wandelaars en fietsers kunnen eind 2019 via een brug over het spoor bij De Park naar Het Waterrijk. Op de speciale webpagina staat een mooi animatiefilmpje en informatie over de bouw. We plaatsen ook foto's van de ontwikkeling van de spoorbrug, zoals de opbouw van de brug hierboven. Zo volg je makkelijk het laatste nieuws over de nieuwe spoorbrug bij de Notenlaan.
Bekijk de pagina >
joop eilander

In memoriam: Joop Eilander

Op 25 mei 2019 is onze collega Joop Eilander overleden. Gedreven, betrokken en eigenzinnig als hij was, zette Joop als projectleider een groot deel van Park Lingezegen op de kaart. Hij had de ambitie om een prachtig natuur- en recreatiegebied te maken waarvan bewoners uit de omgeving volop kunnen genieten. Dat is hem gelukt. We blijven voor altijd genieten van zijn werk voor Park Lingezegen. Meer lezen >