Header maart 1

Nieuwsbrief januari 2019

custom custom custom custom custom custom
aanleg PL bijna klaar
publieksopgravig

Aanleg Park Lingezegen bijna klaar!

Nog heel even en dan is Park Lingezegen echt helemaal klaar om te gebruiken voor recreatie, ontspanning en andere mooie initiatieven. De laatste projecten worden momenteel afgerond of dit jaar aangelegd, zoals Het Waterrijk-West, de fiets-/voetbrug over het spoor bij de Notenlaan in Elst, de Bos Idylle in Ressen en de noordrand bij Bemmel.
Meer lezen >

Wat is er allemaal gevonden tijdens de Publieksopgraving?

Tijdens de Nationale Archeologiedagen is in Park Lingezegen een publieksopgraving georganiseerd. Deelnemers konden onder begeleiding van archeologen zelf bijdragen aan een archeologische opgraving. Ruim tachtig mensen hebben meegeholpen. Het weer zat mee en ook de vondsten bleven niet achter; een bijzonder geslaagde dag!
Meer lezen >
doremieke kuijsten
gelderland helpt

De mooiste plek van... Doremieke Kuijsten

Sportleraar Doremieke Kuijsten woont in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd en grenst met haar voordeur bijna letterlijk aan Park Lingezegen. Met haar bedrijf (In- & Outdoor Sport) is ze een ambassadeur voor bewegen in de buitenlucht. Haar favoriete plek is de Water Idylle, waar ze veel groepen mee naartoe neemt om te sporten. Meer lezen >

Park Lingezegen op TV bij Gelderland Helpt

Park Lingezegen heeft een rol gekregen in de uitzending van het tv-programma Gelderland Helpt. In de dierenspecial vertelde Bioloog Dirk Hilbers over Park Lingezegen, waar we samen met vrijwilligers nieuwe natuur creëren om bedreigde diersoorten een plekje te geven. Aflevering gemist? Kijk hem terug via onze website. Meer lezen >
Westeraam
NieuwsbriefApril4

Nieuw wandelpad tussen Westeraam en Park Lingezegen

Vanaf komend voorjaar kunnen bewoners van de wijk Westeraam via een nieuw pad naar Park Lingezegen lopen. Het graspad loopt vanaf de Regenboog over een nieuwe brug naar Park Lingezegen. Er komt ook een natuurvriendelijke oever langs de Linge. Mooi, zo'n nieuwe wandelverbinding!
Meer lezen >

Wie wordt de nieuwe directeur van Park Lingezegen?

Park Lingezegen is op zoek naar een nieuwe parkdirecteur! De parkdirecteur zal gaan bouwen aan een netwerkorganisatie en is verantwoordelijk voor de coördinatie en het beheer van het park. Ben jij of ken jij de nieuwe parkdirecteur van Park Lingezegen? Solliciteren kan tot 31 januari!
Meer lezen >