Header IJsvogel feb 2017

Nieuwsbrief december 2018

custom custom custom custom custom custom
kerst

Wij wensen u een fijne kerst en een mooi 2019!

Rond kerst en oud&nieuw is het projectbureau gesloten, maar Park Lingezegen is natuurlijk altijd open! In onze evenementenagenda en op de eropuit-pagina's vind je de leukste uitstapjes: kerst bij Landerij De Park, een frisse nieuwjaarsduik en nog veel meer!
Meer lezen >
Maarten langelaar

De mooiste plek van... Maarten Langelaar

Toen Maarten tweeënhalf jaar geleden naar Rijkerswoerd in Arnhem verhuisde, was de inrichting van Het Waterrijk net begonnen. Op zoek naar rust en ruimte kwam Maarten er vrijwel elke dag. Uiteindelijk begon hij een kunstproject, met Het Waterrijk als muze. Meer lezen >
Wilgen

Blog: Wilgen, bomen vol leven

De tijd heeft gaten geslagen in de rij oude knotwilgen in De Park. Jonge aanplant is nodig voor het behoud van deze karakteristieke bonkige lijven met een woeste kop erop, waarin mini-natuurterreintjes verborgen zitten. "Wie kan daar nou op tegen zijn?", blogt Margreet Jellema.
Meer lezen >
Parklopen

Parklopen Lingezegen: doe mee!

Parklopen Lingezegen in Elst is terug van weggeweest! Running Elst organiseert deze sportieve activiteit elke 3e zondag van de maand. Dus begin je zondagmorgen in 2019 sportief! Iedereen kan meedoen: van jong tot oud en van snelle hardloper tot recreatieve wandelaar.
Meer lezen >