header-voedselbossen-september-2016

Nieuwsbrief september 2018

custom custom custom custom custom custom custom
Dia1

Foot & Food Festival

Kom op zaterdag 22 september van 15.00 tot 22.00 uur naar het Foot & Food Festival in Park Lingezegen: er zijn allerlei sportieve activiteiten, zoals de Lingezegenloop (ook voor kids!), streekmarkt, muziek en foodtrucks met heerlijke hapjes.
Meer lezen >
20180824Vierkant-Archeologie

Archeoloog voor één dag

Op zaterdag 13 oktober, tijdens de Nationale Archeologiedagen, is er een publieksopgraving in Park Lingezegen. Wil jij meewerken aan een opgraving op een echte archeologische vindplaats? Meld je dan aan en word ‘Archeoloog voor een dag’!
Meer lezen >
Dia3

De mooiste plek van… Winny Eijbersen

Een plek om even tot rust te komen, stil te zijn of te zoeken naar verbinding en verdieping. Voor Winny Eijbersen is Pleisterplaats Ressen de mooiste plek in Park Lingezegen.
Meer lezen >
Dia4

Infopagina Park Lingezegen in de krant

Heb je de infopagina in de lokale krant gezien? Zo niet, geen probleem! Lees 'm digitaal; met allerlei activiteiten en evenementen die er in Park Lingezegen zijn.
Meer lezen >
natuurplaza

Natuurplaza velddag

Ontdek wat er leeft in Park Lingezegen tijdens de Natuurplaza velddag in Het Waterrijk! Op 30 september vertellen ecologen alles over de flora en fauna in Park Lingezegen. Wilt u zelf op zoek gaan naar leuke soorten? Dit kan ook! Er is van alles te beleven.
Meer lezen >
Dia6

Eropuit in Park Lingezegen

Er is deze herfst weer van alles te doen in Lingezegen. Wat dacht je van een appeltaart bakken in de boomgaard, een stiltewandeling met een schaapskudde of een fietsexcursie? Bekijk de evenementen-kalender (ook op Facebook) met alle activiteiten.
Meer lezen >