header-voedselbossen-1

Nieuwsbrief augustus 2018

custom custom custom custom custom custom custom custom
20180824Vierkant-FootandFood

Foot & Food Festival

Kom op zaterdag 22 september naar het Foot & Food Festival in Park Lingezegen: er zijn allerlei sportieve activiteiten, zoals de Lingezegenloop (ook voor kids!), streekmarkt, muziek en foodtrucks met heerlijke hapjes.
Meer lezen >
20180824Vierkant-Oogstfeest

Openingsfeest Santackergaard

Op zaterdag 8 september is het Oogstfeest van maar liefst vier verschillende voedselbossen in Park Lingezegen. Ook vindt dan de officiële opening van het nieuwe voedselbos de Santackergaard plaats.
Meer lezen >
20180824Vierkant-Wildplukken

Pluktijd!

Dit is de tijd! Pluk deze tijd! Maak gebruik van het gulle aanbod van de natuur. Margreet Jellema vertelt wat er allemaal te plukken valt in Park Lingezegen.
Meer lezen >
20180824Vierkant-Brug

Filmpje van de spoorbrug

Wandelaars en fietsers kunnen straks via een brug over het spoor bij De Park naar Het Waterrijk-West, in Park Lingezegen. Je kunt het nu al een beetje beleven met dit filmpje!
Meer lezen >
20180824Vierkant-Archeologie

Archeoloog voor één dag

Op zaterdag 13 oktober, tijdens de Nationale Archeologiedagen, is er een publieksopgraving in Park Lingezegen. Wil jij meewerken aan een opgraving op een echte archeologische vindplaats? Meld je dan aan en word ‘Archeoloog voor een dag’!
Meer lezen >
20180824Vierkant-stiltewandeling

Eropuit in Park Lingezegen

Er is de komende tijd weer van alles te doen in Park Lingezegen. Wat dacht je van een stiltewandeling met een schaapskudde, een fietsexcursie, of zelf appels plukken? Bekijk onze evenementenkalender voor een overzicht van alle activiteiten.
Meer lezen >