Header nieuwsbrief Idylles 3

Nieuwsbrief juli 2018

custom custom custom custom custom custom custom
Dia1

Park Lingezegen voortaan nog toegankelijker

Sinds 1 juli kan iedereen gratis gebruik maken van de speciale struinrolstoel. Zo kunnen mensen met een beperking ook weer eens over zand rijden of het water in.
Meer lezen >
Dia2

Hydroseeding in Park Lingezegen

Groene grond!? Wie de komende tijd over het Amadeuspad in Elst komt, zal raar opkijken! Op deze plek werken de Gemeente Overbetuwe en Park Lingezegen mee aan een uniek experiment met Hydroseeding.
Meer lezen >
Dia3

Mooiste plek van … Theo de Bruin

Bij zijn vader op de trekker in wat nu Arnhem-Zuid is, raakte Theo de Bruin (59) als kleine jongen al verknocht aan het Betuwse landschap. Een van zijn favoriete plekken is Landgoed Doornik bij Bemmel.
Meer lezen >
Dia4

Therapietuin op Landerij De Park

Op het terrein van Landerij De Park tref je – naast alle vrijwilligers – ook een aantal zakelijke partners aan. Samen realiseren zij het motto van Landerij De Park: Zorg voor je eigen natuur! Yvon Schuler van BUITENpraktijk Kindergroen vertelt:
Meer lezen >
Dia5

Het Waterrijk-Oost is ook al vogelrijk

Het aantal vogels dat zich in korte tijd in Het Waterrijk-Oost heeft gevestigd, is uniek. Geen vogelaar kan hieraan voorbij gaan. Gerrit Jansen uit Angeren is enthousiast. Mooi stuk in De Gelderlander.
Meer lezen >
Dia6

22 september: Foot & Food Festival

Zet het in je agenda: zaterdag 22 september is de tweede editie van het Foot & Food Festival in Park Lingezegen met de estafettewedstrijd Lingezegenloop. Het sportiefste en smakelijkste evenement van de regio!
Meer lezen >
Dia7

Spoorbrug voor wandelaars en fietsers Park Lingezegen

Wandelaars en fietsers kunnen straks via een brug bij de Notenlaan over het spoor bij De Park naar Het Waterrijk-West. Het college van burgemeester en wethouders van Overbetuwe stelde op 16 juli 2018 de bestemmingsplanwijziging vast die hiervoor nodig is.
Meer lezen >
Dia8

Tips voor de zomer

Er is deze zomer van alles te doen in Park Lingezegen. Wat dacht je van spelen bij De Poel, struinen door de uiterwaarden en dan lekker een ijsje eten bij Zijdewinde? Of misschien wil je liever raddraaien,of mee doen aan de Nijmeegse fiets4daagse? Bekijk onze evenementenkalender voor een overzicht van alle activiteiten. Fijne vakantie!
Meer lezen >