nieuws

16-01-2017 1e Parkloop in Lingezegen groot succes!

De vorst en sneeuw hielden de deelnemers van de eerste editie van Parklopen in Park Lingezegen niet tegen. In tegendeel! In een wit en winters Park Lingezegen verschenen 150 deelnemers aan de start voor een succesvolle eerste Parkloopen in Lingezegen!

Aanvankelijk werd er nog een slag om de arm gehouden vanwege het weer. Het kon vriezen, maar zeker ook dooien. Gelukkig bleek zondagochtend dat het decor voor de eerste Parkloop er prachtig bij lag. Al om 9 uur verzamelden de eerste deelnemers zich op Landerij De Park om hun startnummers te halen. Speciaal voor de 1e 100 aanmeldingen lag er een officieel ‘Parklopen’ startnummer klaar.

Na een goede warming-up klonk de start voor de drie kilometer hardlopen of wandelen. Drie minuten later gingen de allerjongsten van start met een heuse ‘Parklopen Kidsrun’ van 1 km.
Na een winters rondje door De Park arriveerden de deelnemers weer bij Landerij De Park. Hier werd nog even nagepraat met wat te drinken. Zo begonnen de deelnemers de zondagmorgen niet alleen sportief, maar ook op een gezellige manier.

De volgende Parkloop in Lingezegen staat gepland op 19 februari. Lijkt het je leuk om een keer mee te wandelen of rennen? Geef je dan op via www.parklopen.nl/parklingezegen

Agenda

nieuwsbrief

nieuwsbrief

Download de app

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×