nieuws

8-05-2017 Maandelijkse fietstochten door Lingezegen

Vanaf 18 mei start er weer een serie maandelijkse fietstochten door Park Lingezegen. Tijdens de tochten laten ervaren gidsen u uitgebreid kennismaken met Park Lingezegen! 

Maak kennis met Park Lingezegen

Wilt u kennismaken met Park Lingezegen en zien wat de laatste ontwikkelingen zijn of gewoon lekker een middag of avond fietsen door het nieuwe park? Dat kan! Ervaren gidsen bieden de komende maanden een zestal tochten aan, waarbij de diverse parkonderdelen worden voorgesteld. Ook voor de natuur zal aandacht zijn. De eerste tocht zal plaatsvinden op donderdagavond 18 mei. Voor een overzicht van de fietstochten kunt u kijken in de agenda van Park Lingezegen.

Gids op aanvraag

Mocht u geïnteresseerd zijn in een tocht voor uw familiedag, reünie of verenigingsuitje, neem dan contact met ons op. De fietstochten worden ook op aanvraag aangeboden.

Praktische informatie

De tocht op 18 mei begint bij de carpoolplaats langs de A325, op de kruising Nieuwe Aamsestraat/Sillestraat in Elst en duurt ongeveer 2,5 uur. Deelnamekosten zijn voor  € 2,50 volwassenen en € 1,50 kinderen.

Aanmelden kan via gidsenparklingezegen@gmail.com. Meer informatie bij Joska Ausma, telefoon 026-3598866.

Agenda

nieuwsbrief

nieuwsbrief

Download de app

facebook

facebook-vind-ons-leuk

Reacties zijn gesloten.

×