logo

Henk Kok

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHenk Kok
Lid Algemeen Bestuur
Inmiddels heeft wethouder Anja Haga het werk van Henk Kok overgenomen. Foto en contactgegevens staan binnenkort op deze pagina.

Contactgegevens

telefoon: 026 – 3774602

email: henk.kok@arnhem.nl

 

 

 

Beschrijving

Park Lingezegen wordt een prachtige entree aan de zuidkant van Arnhem. Daar zijn we in Arnhem heel erg blij mee.

 

Arnhem staat bekend om zijn parken – Sonsbeek werd recent nog uitgeroepen tot mooiste park van Nederland. Dat park is een eeuw oud. Maar we zitten in onze regio niet stil. We schrijven opnieuw geschiedenis – en ditmaal ten zuiden van de Rijn. Hier krijgen momenteel twee unieke parken vorm. Ik heb het dan over uiterwaardenpark Stadsblokken Meinerswijk. En natuurlijk over Park Lingezegen, waar de stad aan de zuidgrens op een natuurlijke wijze in over gaat.

 

Ik hoop dat alle in- en omwonenden van Park Lingezegen hetzelfde trotse gevoel hebben. Want waar in Nederland wordt nu nog zó’n groot nieuw park aangelegd? De bewoners van de Stadsregio Arnhem Nijmegen krijgen een landschapspark in de buurt. De bewoners van de wijk Schuytgraaf in Arnhem worden zelfs de directe buren van het landschapspark, van deelgebied De Park, vernoemd naar een vroeger kasteel.

 

Namens de gemeente Arnhem ben ik algemeen bestuurslid van Park Lingezegen. Ik volg de ontwikkeling op de voet. Het is prachtig om te zien hoe het gebied vorm krijgt en een prachtige ontspannings- en recreatieplek gaat bieden aan duizenden bezoekers.

 

 

 

>> terug naar het bestuur