Nieuws

19-06-2015 28 juni: Dag van Park Lingezegen!

Op zondag 28 juni viert Park Lingezegen de Dag van Park Lingezegen. Tijdens deze feestelijke dag kan iedereen kennismaken met de ondernemers en organisaties in het park. Speciaal voor de gelegenheid organiseren zij allerlei workshops, proeverijen, demo’s en rondleidingen. Het thema is ‘Goed eten en drinken’.

Voor elk wat wils

Van 11.00 tot 16.00 uur is er voor jong en oud van alles te proeven, zien en beleven. Bij Landerij De Park kunt u pannenkoeken eten, mee op wildpluktocht, kanoën en luisteren naar muziek. Golfbaan Welderen organiseert Suppa Golf en serveert heerlijk ijs. Bij de Rijkerswoerdse Plassen kunt u even stevig uit uw ‘fysieke’ dak gaan. De Paardenmaat geeft clinics over omgang met paarden en heeft een weldadige theetuin. Het kerkje van Ressen biedt een podium voor veel muzikaal talent.

En er is nog veel meer! Van wandelen met een gids, tot buiten koken en salsadansen. Het hele programma vindt u hier >

De activiteiten vinden plaats verspreid door heel Park Lingezegen. Een concentratie vindt u in het noorden (bij Landerij De Park, De Park 12, Elst) en in het zuiden (Bemmel / Ressen).

1e Wandeltocht Lingezegen

Vanuit Restaurant Sprok (Waaldijk 9 in Bemmel) start dit jaar de eerste editie van de Wandeltocht Lingezegen. Een tocht van 5, 10 of 15 km brengt u langs de mooiste plekken in Park Lingezegen. Onderweg staan allerlei stands met lekkere en gezonde hapjes en drankjes: een ‘walk of food’ in Lingezegenstijl. Deelname is gratis. Er rijdt een pendelbus tussen station Nijmegen-Lent en het startpunt.

Zonnetrein

De duurzame Zonnetrein is helaas defect en rijdt tussen 13.00 en 16.00 uur dus niet de route, zoals eerder vermeld. Onze excuses voor de overlast.

De Dag van Park Lingezegen wordt georganiseerd door de gelijknamige gebruikersraad, in samenwerking met de parkorganisatie. Bottom-up! Veel lokale ondernemers en burgers hebben de handen ineen geslagen om er een mooie dag van te maken.

Trefwoord(-en):

Reacties zijn gesloten.

×